Peisajul dumneavoastra


Peisajul dumneavoastra

Peisajul dumneavoastra este imaginea companiei prezentata publicului zilnic-intampinand vizitatori, clienti, chiriasi si angajati. Profesionistii de la Green Works vor creste frumusetea terenului dumneavoastra prin peisaje pline de imaginatie.

Green Works ofera servicii unei game largi de proprietati comerciale - inclusiv sedii de companii, centre de birouri, malluri, apartamente, marginea carosabilului si parcuri.

Si daca luati in considerare o constructie noua, aveti nevoie sa va imbunatatiti proprietatea existenta sau daca proprietatea are nevoie de mentenanta peisagistica saptamanala, Green Works va poate servi nevoile pastrandu-si motto-ul o realitate:

in target - la timp - in buget

Designul si executia proiectului

Designul si executia proiectului

Punand accentul pe design, estetica si calitate, si in acelasi timp ramanand in limitele bugetului dumneavoastra, Green Works va va ajuta sa obtineti si sa mentineti imaginea pe care o doriti.

In toate propunerile si alegerile noastre, care au drept scop securizarea investitiei, avem permanent in vedere:

  1. 1. Durabilitatea peisajului,
  2. 2. Armonia cu mediu,
  3. 3. Nevoile viitoare de mentenanta.

Bazandu-ne pe discutiile noastre initiale si pe analizarea terenului, Green Works va face o propunere detaliata care poate fi dublata la cerere de planuri 2-D. Aceste planuri 2-D pot fi integrate in schitele principale ale arhitectului. Green Works poate pregati de asemenea capturi 3-D sau un tur virtual al peisajului proiectat care ar putea fi folosit pentru scopuri comerciale.

Din momentul in care proiectul este acceptat si programat pentru executie Green Works aduce resursele pentru a finaliza lucrarile dupa cum a fost stabilit sau lucreaza in colaborare cu cei care fac partea de constructie, astfel incat proiectul sa fie gata:

in target - la timp - in bugetLandscaping maintenance


Servicii de mentenanta

Lucrand direct cu managerii administrativi sau proprietarii, dezvoltam programe unice de mentenanta pentru fiecare proiect pentru a raspunde fiecarei situatii peisagistice in parte.

De la mentenanta periodica la renovare peisagistica completa veti descoperi ca Green Works executa fiecare sarcina in siguranta, eficient si cu minim disconfort pentru dumneavoastra, clientii dumneavoastra sau proprietate.

De la tunderea ierbii, programe periodice de reintinerire a ierbii, la aranjamente de plante, de la fertilizare, controlul buruienilor, la pulverizarea de ierbicide si pesticide, dezvoltam proiecte complexe de mentenanta care sunt adaptate nevoilor peisajului dumneavoastra.