Gradina dumneavoastra

Gradina dumneavoastra

Cate ore petreceti in gradina, jucandu-va cu copiii, la un gratar cu prietenii sau pur si simplu relaxandu-va dupa o zi de lucru? Ati luat in calcul cat de important este aspectul gradinii cand vindeti casa? Arata gradina dumneavoastra asa cum ati visat?

Fie ca sunteti interesati de design peisagistic, executie sau servicii de mentenanta, putem sa va ajutam sa creati si sa mentineti gradina pe care o doriti.

Designul gradinii

Designul gradinii

Dupa o consultare initiala cu dumneavoastra, o evaluare rapida a spatiului, si mai ales dupa ce va ascultam, va vom face o propunere dublata la cerere de un plan 2D si de asemenea niste capturi 3-D care sa schiteze ideile dumneavoastra.

Pe baza unor discutii ulterioare un concept final este stabilit si Green Works va ofera planurile detaliate, estimarile de cost si durata executiei lucrarii.

In momentul in care proiectul este acceptat, vom asigura plantarea, incoltirea ierbii, irigarea, drenarea, sistemul de iluminat, pavarea teraselor si potecilor-tot ceea ce aveti nevoie ca sa va puteti bucura de gradina.Executarea

Executarea

In momentul in care proiectul este acceptat si durata executiei agreata, Green Works preia apoi raspunderea viitorului dumneavoastra spatiu verde si va construieste gradina.

Concentrandu-ne pe nevoile si dorintele dumneavoastra, daca doriti vom repara sau upgrada ceea ce este posibil in gradina dumneavoastra sau vom refolosi plantele si copacii existenti pentru a va reamenaja gradina.

La cerere vom lucra de asemenea in colaborare cu arhitectul sau compania dumneavoastra de constructii, preluand partea de management de proiect sau avand rolul de designeri.